Segítség! Mit válasszak?
Figyelt kérdés
Az helyzet, hogy 25 éves vagyok és tovább szeretnék tanulni vmi egyetemen. Nem tudom, hogy mit lenne érdemes tanulnom. Valami olyasmit szeretnék, amit nem túl nehéz, 25 évesen is el tudom kezdeni és befejezni s utána meg tudok élni belőle. Tudom, hogy nehéz így tanácsot adni,de mégis kérlek benneteket segítsetek!
Előre is köszönöm
2011. aug. 31. 12:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem gondold végig mi az amit szeretsz,milyen munkakörben tudod magad elképzelni,mi az amint nem szeretnél tanulni ezek útán szerintem könnyebb lesz rájönni.
2/2 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyannal, ami könnyű és meg lehet belőle élni, szóval ne a könnyedséget vedd figyelembe. És adom az első válaszoló tanácsát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!