Lányként lehetek sportújságíró?
értem. mindezek ellenére a legfontosabb az íráskészség, ha az nincs, akkor tök mindegy mennyire érdekel a dolog :)
ennyi idősen én is az írásról álmodoztam, aztán mikor pár éve alkalmaztak elég más képet nyújtott az egész, mint amiről álmodoztam (persze ez mindennel így van általában). de kérdezz még bátran, ha tudok segítek.
köszönöm :)
az íráskészségem a tanáraim szerint jó, vagyis a fogalmazásaim általában 5-ösek, de az még úgy is fejlődhet. persze tudom hogy nem minden olyan egyszerű mint amilyennek tűnik, de lehet hogy százat gondolok még addig, magamat ismerve :D igazából nem is annyira az írás, hanem a foci érdekel, de más módot nem nagyon találok hogy azzal foglalkozhassak.
Nos, mint újságíró-gyakornok mondom, hogy ha én úgy mernék leírni akár csak egyetlen mondatot, ahogy te itt, kirúgnának, mint macskát szarni :)
Nagybetű, vesszők, központozás... és nem számít, hogy ez nem egy kultúroldal. Te az írásból akarsz megélni, akkor civilben is tiszteld az anyanyelved, mert egy újságíró nem engedi meg magának ezt a stílust :) Csupán jó tanácsként javaslom :)
még jó hogy a Word kiszűri a helyesírási hibákat :))
lusta dög vagyok és így egyszerűbb írni az igaz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!