Az igaz h a pszichológiához el kell végezni az orvosit? Vagy ez h működik?
Figyelt kérdés
és még aki tudja: biosz mennyire szükséges hozzá? nagyon megköszönném a bővebb információkat is... :)2011. ápr. 6. 16:46
1/6 anonim válasza:
Nem. Ha pszichológus szeretnél lenni, akkor pszichológia szakot kell végezned, ahhoz nem kell orvosi. Akkor kell orvosit végezni, ha pszichiáter szeretnél lenni.
2/6 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm. am én is úgy tudtam h nem kell.. de megijedtem, mert kémiából nem vagyok egy nagy koponya xdd meg hát az orvosi am is marha nehéz
2011. ápr. 6. 16:53
3/6 anonim válasza:
Pszichológián az első két évben ugyanazt az anatómiát tanulod, amit az orvosisok.
4/6 anonim válasza:
Előzőhöz írnám, hogy azért nem ugyanaz az anatómia, de tény, hogy van. Azért a pszichológiának megmarad a bölcsész jellege :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszii :)
2011. ápr. 6. 19:10
6/6 anonim válasza:
Ugyanazt hát...azért azt megnézném:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!