Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek így pincérnő vagy...

Lehetek így pincérnő vagy mondjak le róla?

Figyelt kérdés

- nem hajlik rendesen a csuklóm

- 18 évesen csak 144 cm vagyok

Mondhatják azt, hogy akkor "bocsi de nem..."? Mert elv. van ez a alkalmassági vizsga és ott ha azt mondják, hogy nem vagyok alkalmas akkor b.szhattam...

Mert nyelvis vagyok és majd most kéne szakirányt választani és én a vendéglátást akarom és azon belül majd a pincért. És pl. mennyi a fizetése a pincéreknek, vagy minden más helyen más?

2011. márc. 29. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Miert nem probalnásd ki magad hogy mire vagy képes?

Én szerintem nem neked valo, 8-10 h rohani a vendegek közöt...Nem akarlak elkeseriteni de vendeglöbe általaba ferfiak menek és szorakozni, mit szolsz menyire becsülnenek még?

2011. márc. 30. 09:19
 2/4 A kérdező kommentje:
azért egy étterem meg 1 kocsma közt elég nagy különbségek vannak szerintem, ha azt nézzük akkor nekem semmilyen szakma nem lenne jó... akkor most mit csináljak üljek otthon egész életemben? azt azért nem lehet, nem fog senki eltartani.
2011. márc. 30. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van érzésed a nyelvekhöz maradhatna tovab is, de ha épen vendéglátást akarsz folytatni, azon belül is vanak szakmak ami neked könyebek lenének / idegen vezetö, recepcios.../.
2011. márc. 30. 17:56
 4/4 anonim válasza:

Szerintem orvosi alkalmasságon nem azt nézik hogy milyen a csuklóérzéked, vagy hogy mennyire hajlik az =)

Inkább talán arra tudok gondolni hogy megnézik gombás e a kezed, szemvizsgálat, stb. de kérdezz utána mindenképp, az a biztos. Akár az időt se sajnáld arra hogy bemész az orvoshoz és személyesen megkérded.

Egy biztos egy pincér attól lesz jó pincér ha szépen vízszintben tart egy kézen 3 tányért, és ha ezt meg tudod csinálni senkit nem fog érdekelni hogy mennyire hajlik a csuklód :)

Végezetül pedig legyen fontos számodra, hogy valami olyasmit csinálj amit szeretsz!

2011. ápr. 18. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!