Lehetek így pincérnő vagy mondjak le róla?
- nem hajlik rendesen a csuklóm
- 18 évesen csak 144 cm vagyok
Mondhatják azt, hogy akkor "bocsi de nem..."? Mert elv. van ez a alkalmassági vizsga és ott ha azt mondják, hogy nem vagyok alkalmas akkor b.szhattam...
Mert nyelvis vagyok és majd most kéne szakirányt választani és én a vendéglátást akarom és azon belül majd a pincért. És pl. mennyi a fizetése a pincéreknek, vagy minden más helyen más?
Miert nem probalnásd ki magad hogy mire vagy képes?
Én szerintem nem neked valo, 8-10 h rohani a vendegek közöt...Nem akarlak elkeseriteni de vendeglöbe általaba ferfiak menek és szorakozni, mit szolsz menyire becsülnenek még?
Szerintem orvosi alkalmasságon nem azt nézik hogy milyen a csuklóérzéked, vagy hogy mennyire hajlik az =)
Inkább talán arra tudok gondolni hogy megnézik gombás e a kezed, szemvizsgálat, stb. de kérdezz utána mindenképp, az a biztos. Akár az időt se sajnáld arra hogy bemész az orvoshoz és személyesen megkérded.
Egy biztos egy pincér attól lesz jó pincér ha szépen vízszintben tart egy kézen 3 tányért, és ha ezt meg tudod csinálni senkit nem fog érdekelni hogy mennyire hajlik a csuklód :)
Végezetül pedig legyen fontos számodra, hogy valami olyasmit csinálj amit szeretsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!