Van itt olyan diák aki a kecskeméti ÁFEOSZ iskolába jár?
Figyelt kérdés
Ha oda jársz elmondanád hogy milyen suli?Szeretsz e odajárni nem e bántad meg milyen a tanárok meg ilyenek.Köszi2011. márc. 18. 19:17
1/3 anonim válasza:
a 4. év után úgy látom, hogy nem rossz suli. mondjuk én elég szerencsétlen osztályba kerültem, ami a szaktanárokat illeti, kifogtam a legrosszabb tanárokat az egész suliban (úgy értve legrosszabb, hogy nincs jobb dolguk minthogy a diákságot megszívassák), persze van 1-2 rendes tanárom is. viszont tudom h elég sok jó tanár van a suliban akik engem nem tanítanak. én csak azt bántam meg h nem kéttannyelvűbe mentem. egyébként elég laza iskola ami a szabályokat és a diákok kötelezettségeit illeti, pl a Kadában szigorúbb szabályok vannak. mondjuk ez nem baj, sőt jó, kinek van kedve olyan suliba járni ahol már a portás írja a késéseket:D pozitívum még, hogy minden évben szerveznek külföldi kirándulásokat, főleg Ausztria és Anglia a célállomás (bár angliai utazásról már 2 éve nem hallottam, egyszer lett volna lehetőségem elmenni, de nem tettem, azóta is bánom, Ausztriában viszont majdnem minden évben voltam)
2/3 anonim válasza:
bocs az OFFért, de miért szigorúbbak a Kadában???
a gólyatáborban nagyon szívatnak???
3/3 anonim válasza:
Mindenki leszarja a gólyatábort:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!