Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a kecskeméti...

Mi a véleményetek a kecskeméti ÁFEOSZ szakközépiskoláról?

Figyelt kérdés

14 évesek lesz 2 hónapon belül és most átmentem 6osztályos gimnáziumba és megbántam....más okok is vannak az osztálytársaim miatt de most ebbe ne menjünk bele.Szóval a véleményetek kérném az iskoláról,tudomásom szerint ez 2tannyelvű,remélem legalábbis kérlek írjatok le róla mindent amit csak tudtok köszönöm szépen!!

14/L

2011. jan. 31. 20:25
 1/7 A kérdező kommentje:
jah azt elfelejtettem hogy most 7.-es vagyok és aztán még ezt meg a következő évet itt végig viszem és utna szeretnék elmenni.
2011. jan. 31. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

én is oda szeretnék jelentkezni :)

most vagyok 8.os

igen kéttannyelvű szak is van :D

itt sztem minden fenn van

[link]

egyébként én csak jót hallottam róla :D

2011. febr. 1. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
juuj de jó megadod az e-mail címed hogy tudjunk beszélgetni????? :D :)
2011. febr. 1. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
jah és én 2tannyelvűre szeretnék angol
2011. febr. 1. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

:((( nem tudok e-mailt küldeni neked

ide meg azért nem akarom kiírni a címem :DDD

pedig máskor tudtam küldeni üzit a kérdés kiírójának :S

2011. febr. 1. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
igen lehet priváltot akkor írj nekem erre a címre ez én vagyok csak kicsitt hülye a neve mert ez ilyen pót e-mail cím :D manyikanenike@citromail.hu ez írd be PONTOSAN!!! :D köszii
2011. febr. 1. 18:01
 7/7 anonim válasza:
Én idén végeztem az Áfeoszban. Szerintem megérte ott dekkolni évig. Hajrá;)
2011. júl. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!