Ha hitelesítő adatlapot küldöm be azt február 15-ig kell vagy 23-g? Mert mindenki mást mond
HA efelvételire gondolsz, akkor ott csak az online hitelesítést kell elindítani február 15.ig, aztán kinyomtatod az adatlapot és azt még február 23.ig feladhatod. A lényeg hogy efelvételin felül lásd a "hitelesítés folyamatban" kiirást zöld szinnel..
HA hagyományos, papíralapún jelentkezel akkor azt febrúár 15. kell...
mitkell bántani szegényt?
azt sem tudod hogy mire jelentkezik... lehet valami felsőfokú képzés, vagy zenésznek vagy az isten tudja minek, ahova 0 gyakorlati érzék kell...
és különben is, ez az oldal azért van, hogy ha valami nem tiszta, akkor megkérdezze... én nem sajnáltam azt a 3 percet, leírtam neki... ő megnyugodott.PONT.
Én sem értem, mit izéltek.
Nyilván félnek, hogy elszúrnak valamit. Tavaly én is átolvastam mindent, mégis feltettem egy-két kérdést, mert nagyon féltem, hogy elrontok valamit.
Egyébként meg nem bújtam naponta 10x az oldalt, fogalmam sem volt, hogy az előző 1 hétben hány hasonló kérdés volt, mivel a kereső nem adta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!