Van annak értelme, hogy első helyen jelölök olyan iskolát ahol alacsonyabb a ponthatár?
20:14 ti jöttetek a fellengzős dumával, hogy a szegedi term. tud magától értetődően sokkal jobb, mint az ELTE, és amikor meg rákérdeztem, hogy ezt mégis konkrétan mire is alapozzátok, akkor arra meg nem tudtok már válaszolni, csak köpködni. Remélem ez a színvonal csak rátok, és nem az egész intézményre jellemző, mert az elég szomorú lenne.
kérdező: én aztán nem estem senki torkának, egy magától értetődőnek előadott felvetésre kérdeztem rá teljesen normálisan, hogy mégis mire is alapozza ezt. Ennek még a kérdéshez is volt köze, hiszen ez egy lényegi kérdés, hogy mégis mire is alapozzák az összehasonlítást, főleg, ha ennyire magabiztosan, magától értetődően dobják oda, hogy ez sokkal jobb.
Arról már nem én tehetek, hogy szemmel láthatóan semmire, csak valami lokálpatriotizmusra, és minden konkrétumra való rákérdezést meg sértésnek éreznek, ami aktív köpdösődét vált ki.
sehol nem írtam, hogy Pest lenne a dolog közepe, ezt te vitted rögtön bele a dologba görcsösen.
Én annyit kérdeztem az embertől, hogy mégis mire alapozza, hogy Szeged sokkal jobb, főleg az egész term. tudra kijelentve ezt így, erre te elkezdtél jönni a hülye mert miért hiszem, hogy Pest akkor rögtön jobb dumával, amikor sehol nem írtam ilyet, közben meg igen agresszív és egyre ordenárébb módon személyeskedsz és próbálsz izomból leordítani - ha ilyen fajta embereket képeznek valahol, az nem válik az intézmény dicsőségére.
vegyél már vissza, tényleg ennyire kisebbségi komplexusod van Pesttel szemben, mert rajtad kívül ezt senki nem hozta fel, csak neked ez a görcsös mániád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!