Orvos, közgazdász, vagy villamosmérnőkök lennétek inkább?
Én orvos lennék, és remélem leszek is. :)
A közgazdaságtan teljesen hidegen hagy, és a villamosmérnök se érdekel annyira, bár gondolkoztam rajta. De ez csak az én véleményem, csomó ember van, aki bármi más lenne, csak ne orvos, merthogy fúj meg véres.
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen, sokan "hentes" munkának hiszik az orvosokat, de foggalmam sincs melyik legyen a három közül, persze még van időm bőven dönteni, csak most kéne a fakultációkat felvenni.:)
Óóó akkor még azért ráérsz:)) Mindenesetre nem árt ha már most elkezded begyűjteni a nyelvvizsgákat:)
Szerintem orvosnak csak akkor menjél ha valóban nagyon nagyon elkötelezett vagy és képes vagy feltenni az egész életedet az emberek megmentésére. Nekem ezek közül a szakmák közül egyébként a közgazdász tetszik a legjobban mert rengeteg elhelyezkedési lehetősége van egy ilyen diplomával. Persze az sem mindegy melyik egyetemen végzed el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!