Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvos, közgazdász, vagy...

Orvos, közgazdász, vagy villamosmérnőkök lennétek inkább?

Figyelt kérdés
Melyik a 3 közül? És miért?
2011. febr. 9. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én orvos lennék, és remélem leszek is. :)

A közgazdaságtan teljesen hidegen hagy, és a villamosmérnök se érdekel annyira, bár gondolkoztam rajta. De ez csak az én véleményem, csomó ember van, aki bármi más lenne, csak ne orvos, merthogy fúj meg véres.

2011. febr. 9. 19:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igen, sokan "hentes" munkának hiszik az orvosokat, de foggalmam sincs melyik legyen a három közül, persze még van időm bőven dönteni, csak most kéne a fakultációkat felvenni.:)

2011. febr. 10. 08:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Óóó akkor még azért ráérsz:)) Mindenesetre nem árt ha már most elkezded begyűjteni a nyelvvizsgákat:)

Szerintem orvosnak csak akkor menjél ha valóban nagyon nagyon elkötelezett vagy és képes vagy feltenni az egész életedet az emberek megmentésére. Nekem ezek közül a szakmák közül egyébként a közgazdász tetszik a legjobban mert rengeteg elhelyezkedési lehetősége van egy ilyen diplomával. Persze az sem mindegy melyik egyetemen végzed el..

2011. febr. 10. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!