Orvos, közgazdász, vagy villamosmérnőkök lennétek inkább?
én szivem szerint orvos lennék. sajnos esélyem nincs bejutni, mert nincs több, mint 400 pontom. :(
engem mindig is vonzott a dolog. meg a másik 2 szakma egyáltalán nem nekem való. nem is érdekelne.
Szia!
Elsősorban ne azt nézd, hogy melyikkel fogsz többet keresni hanem azt a szakmát válaszd amelyikhez nagyobb kedvet érzel, nagyobb a tehetséged. Ezt mi honnan tudjuk?:)) Tudod egyáltalán, hogy pontosan mivel foglalkozik egy közgazdász vagy egy villamosmérnök?
L/19
Orvos lennék inkább(és remélhetőleg leszek is:D).
Mert ez érdekel^^:)
1. Tudom mi mivel foglalkozik. Valószínű azért emltem ki ezt a hármat, mert érdekel.
2. Senkise beszélt itt pénzről, eddig.
3. Természetesen énsem akarok sikkasztó lenni, de mint több ember, én is szeretnék "módosan" élni.:)
Köszönöm válaszaitokat, értékelem!
első vagyok. én már érettségiztem és nem lett annyi. nyelvvizsgával se érek sokat mert megvan már a max többlet pontom.
szerintem minden szakmához kell hogy nagyon akard, nagyon érdekeljen és még menjen is az a része amit ott megkövetelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!