Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes lenne gyógyszerésznek...

Érdemes lenne gyógyszerésznek tanulni?

Figyelt kérdés
Ugyan még csak elsős vagyok gimiben, de már most nézegetem a felsőoktatási honlapokat. Jó vagyok kémiából, biológiából, fizikából is úgy ahogy és matekból is. Orvos nem szívesen lennék, de gyógyszerész annál inkább. Mennyire keresnek manapság gyógyszerészeket? Már most szeretném eldönteni, hogy a majdani érettségire minél jobban fel tudjak készülni, na meg helyesen válasszak fakultációs tárgyat.. Előre is köszi! :)
2009. febr. 5. 11:06
 1/4 yuda ***** válasza:
100%
-de szerettem volna én is ilyen tudatoslenni,hogy konkrét vágyam lett volna már tizenévesen- mindenképpen tedd meg,ha erre vágysz és ne foglalkozz a fizetéssel,mert ha ez kielégíti az igényeidet,álmaidat,akkor megelégedett ember leszel,- szemben azokkal,akik nem azt csinálják amit szeretnek és csak a pénzre hajtanak-a diplomás minimálbérnél úgyis többet fogsz kapni,és mire oda kerülsz,most meg sem lehet mondani mennyire fog még változni a világ.
2009. febr. 5. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

szia!

én csak biztatni tudlak, hogy tanulj gyógyszerésznek! az újságba, interneten nap mint nap lehet olvasni, hogy 1 gyógyszerészre 8-10 állás jut! Tesóm is gyógyszerésznek tanul, 2,5 év múlva végez, biztos, hogy lesz állása. ez már most garantálva van neki:)

2009. febr. 5. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy el fogsz tudni helyezkedni vele, es nem is rossz helyen. Raadasul most keszulnek bevezetni, hogy a gyogyszeres kepzes is doktori cimet adjon, mint az orvosi, mire te odakerulsz, tuti igy lesz.
2009. febr. 5. 18:37
 4/4 anonim válasza:
Ez már most így van december óta, hogy mindenki, aki elvégezte a gyügyszerészetit, doktori címet kap. Emellett valóban sok álláslehetőség közül tudnak válogatni, nem beszélve arról, hogy sokat is keresnek. Egy kezdő gyógyszerész Magyarországon kb. 200ezret kap kézhez. Külföldön, például Norvégiában 1-1,5 millió Ft-nak megfelelő összeg havonta. Remekül meg lehet élni belőle. De ne a pénz miatt válaszd, hanem mert érdekel, és mert szeretni fogod.
2009. jún. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!