Melyiknek érdemesebb tanulni: fogorvosnak vagy gyógyszerésznek?
Sajnos nem tekinthetünk el az emberi tényezőtől. Az én fogorvosom, vagyis a körzeti az SZTK-ban egy utolsó semmirekellő tuskó, bunkó módon viselkedik az emberrel, nem tud fogat húzni, tömni, semmit, mégis nagyra van magával A mániája, hogy mentsük meg a fogat... Anyu elment hozzá, mert már baromira fájt neki, nem csinált vele semmit. Amikor én mentem tömésre adott érzéstelenítőt, nem használt, mondom neki még érzem, nem használt az injekció, azt mondta, jó az... Persze amikor fúrta iszonyúan fájt, és hirtelen kicsúszott egy ÁÁÁÁ a számon, és még én voltam a bunkó... Ha te elviseled a pácienseket, és van gusztusod mások szájában turkálni, valamint (és ez a legfontosabb) úgy érzed, jó fogorvos lennél, empatikus és nem bunkó, válaszd azt.
Unokatestvérem most diplomázott, gyógyszerész lett. Egyből kapott állásajánlatot, nem is egyet, tehát nincs feltétlenül telítve a szakma. Magyarországon helyezkedett el, Budapesten, 200 km-re szülővárosától, de bevállalta... Tudom, hogy jó gyógyszerész, meet nagyon okos, és a viselkedése is olyan, hogy csak na... Egyébként ő orvos akart lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!