Egy NŐ lehet asztalos?
:D Persze.
Ha egy férfi lehet "óvónő", miért ne?
Miért, leszbi vagy? :D:D:D
Különben ja, lehet. Buszt, kamiont is vezetnek nők, pasik meg lehetnek ööö... baby sitterek, meg ápolók. :P
mert hiába szerzed meg a szakmát
a kutya se fog alkalmazni!
Mondjuk ha elmész asztalosnak, akkor sokkal többet kell majd teljesítened, mint egy hím asztalosnak, mert az emberek kétkedve állnának hozzád.
Sztereotip dolog, de a nő = műköröm, vékony kar, kényesség... Nem nézik majd ki belőled, hogy arrébb teszel egy szekrénysort.
Mi köze a leszbiségnek a kérdéshez? :)
Egyébként nekem van egy barátnőm,aki varrónőnek tanult,de én mindig mondtam neki,hogy inkább el tudnám őt képzelni,kőművesnek,asztalosnak,vagy autószerelőnek. :) Egyszer mentem át hozzá,látom,hogy a szobájában irtó sok fűrészpor,meg egyéb. Szétkapta az egyik szekrényét,és csinált belőle egy tuti tv állványt,meg még két kicsit a hangfalaknak.... :D
Szóval szerintem simán lehet egy nő asztalos!
25/N
Simán lehet. Annyi, hogy talán célszerű lesz majd a kis dolgokra szakosodni, ha a suliban nem lehet, akkor a munkában, szóval inkább csinálj virágállványokat, falipolcokat, ablakokat, ne pedig böhöm nagy százkilós szekrényeket meg álmennyezeteket.
De van például olyan ismerősöm, aki asztalosnak indult és a végén átnyergelt hangszerésznek, az is jó.
Igen lehet!
Elvileg.
Az én osztályomba járt egy lány. Be is fejezte az iskolát, azóta nem tudom mivel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!