MIt lehet tenni? (Asztalos szakma)
hát nekem a töritanárom volt általánosban ilyen köcsög, sorba adta az egyeseket, úgy, hogy már feleni sem volt kedvem, ha valami megtanultam szó szerint elmondtam, azrra meg 3-mast adott. Végül megbuktatott, aztán annyira utáltam, h meg tudtam volna ölni, ezért így pótvizsgáta se voltam hajlandó elmenni, hogy többet ne is lássam. Aztán következő évet úgy kezdtem, hogy átmentem egy másik suliba, és utána érdekes módon 4-es voltam töriből. Ez a tanárnő meg egy aranyos kedves volt, és utána később amikor elmentem gimnáziumba, ott is egyy kedves töritanárnőt fogtam ki, nem volt többet gondom ezzel.
Szóval én azt javaslom, hogy próbálj másik hasonló sulit találni. Azzal a hülye tanárral úgy sem tudsz mit kezdeni ha rádszállt. :S
Szia!
Kérdés, hogy most a szakmádban szeretnél maradni, vagy váltani, egészen mást csinálni. Azt tudom javasolni, ha asztalos akarsz maradni, hogy keress egy másik iskolát, várost, ott kollégista is lehetsz, ha messze laksz. Nem kellene négy órakor kelni, és csak pénteken-vasárnap kéne utaznod. Ha jól tudom, Szolnokon is van ilyen szakközép. Szóval itt nem kellene évet ismételned, viszont ha, tegyük fel szakács szeretnél lenni, akkor biztosan újra kellene járni a 11-et, de az is lehet, hogy elölről kéne kezdeni. Utána kell járni. De én mindenképp javaslom, hogy asztalosként folytasd, egy másik iskolában, kollégistaként. :)
Kíváncsi leszek, hogy döntesz, bejelölöm ezt a kérdést, hogy jöjjön majd válasz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!