Szerintetek menni fog egyetem mellett valamilyen szakmát ( asztalos, kárpitos) elvégezni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 19:34
1/6 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Sok mindentől függ.
2/6 anonim válasza:
Függ az egyetemi szaktól is, hogy mennyire nehéz, melyik intézmény stb. Azonban egy OKJ-ra, ha nappalis vagy, mindennap be kell járni, és ha egyetemen is vannak szemináriumok, akkor ütközhet a kettő... Szerintem nincs sok értelme.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát értelme az lenne, mert ha kikerülök egyetemről, akkor két lábon állhatnék, az egyetem még képlékeny, de vagy marketinges, közgazdász vagy ügyvéd szeretnék lenni...
2011. febr. 12. 19:42
4/6 anonim válasza:
ügyvéd vagy marketing mellett szükséged is lesz az okjra.
5/6 anonim válasza:
Nehogy azt hidd,hogy egy szakmát kisujjból ki lehet rázni.A kettő együtt nehéz lesz!
6/6 anonim válasza:
Mi a fsznak lenne szüksége egy ügyvédnek vagy marketingesnek az OKJ-ra?
Szerinted ki alkalmazna egy Dr. xy-t kárpitos munkakörben? Hülye lesz a munkáltató a fizetés többszörösét kiadni egy diplomásnak, mikor ott a sima OKJ-s végzettségű...
A marketingeseknek pedig egyáltalán nincs problémájuk a munkakereséssel, sőt elárulom, az ügyvédeknek se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!