Hol találom meg, hogy hány pont kell ahhoz, hogy bekerüljek a Rendőrtisztire?
Sehol nem találom hány pont kell a közlekedésiekhez vagy a közbiztonságiakhoz.
És ne gyertek azzal, hogy felvi.hu meg rtf.hu, mert ezeken az oldalakon már nagyon sokat kerestem,de még nem találtam meg.
Légyszi segítsetek!
Hát azt hogy idén hány pont kell azt sehol sem fogod megtalálni...
Max a tavalyi meg az az előtti évek ponthatárait fogod megtalálni. egyébként nem túl bonyolult, beírod a google-ba hogy "ponthatárok 20xx"... nyomozónak azért ne menj
első vagyok. swat-os csak amerikában lehetsz, ahhoz pedig gondolom ott is kéne elvégezni a képzést.
Amúgy az ilyen "kommandósok" általában nem tisztek szoktak lenni, hanem tiszthelyettesek, esetleg zászlósok, ehhez pedig inkább rendőrszakközepet kéne elvégezni
ilyen tudatlan hozzászólók sehol nincsenek mind itt,
A szakokon 380-414-ig vannak a pontok. A bűnügyi nyomozóira a legmagasabb:414. Kommandós, titkosrendőr csak a rendőrtiszti után lehetsz, a tiszthelyettesi után csak a terrorelhárításhoz. A lányok hülyék ehhez, csak protekcióval tudnak bejutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!