Menjek a rendőrtisztire?
ponthatár:D fizikai teszten való teljesítés meg szihikai
de inkább a tiszthelyetesivel probálkozz oda könyeben felvesznek :D van miskolcon szegeden :D megéri mert pl a tulorát is fizetik meg egy csomo mindet:d hosszu lene leirni:d
Szia!
Figyelj, nem a kedvedet akarom elvenni csak leírom a tényeket.
Protekció nélkül mész az esélyed egyenlő a nullával...az erőnlétin nagyon meg kell nyerned a szimpátiát a tanárokkal szemben különben kivágnak. Vagy úgy menj oda, hogy mindent kiválóan teljesítesz vagy meg se próbáld. Teli van csalásokkal. pl. felülésnél én csináltam 40szabályosat és bekarikáztak 31-et a társam ráérősen fel-le ült csinált 20-at(számoltam) és 40-et karikáztak be neki ez azért szánalom. Ingafutásnál kizárták bnőmet 9.8-as idővel, mert 2centire lépett rá a vonalra és nem 5..ja és másnak megengedték, hogy újra fussa neki meg nem ilyen jó idővel..szóval csalás az egész, nagyot csalódtam a suliban!!!
csalódni én is csalódtam,de nem amiatt,amit az előző írt, szerintem simán be lehet kerülni,sőt elég gáz a mai fiatalok fizikai állapota, úgyhogy nem nagy ügy.
én is úgy jelentkeztem oda,h majd ninjákat képeznek majd belőlünk :D erre a nagy semmi... jelenleg még kénytelen vagyok a "cégnél" dolgozni, mert 3 évig kötelező "ugye", miután elvégzed a sulit, de nagyon valószínű,h ha letelik a 3 év,otthagyom és inkább külföldre megyek takarítani akár... :(((
szerintem ez egy igen speciális közeg, ha nem ismered, jól gondold meg tényleg ezt akarod-e, én is úgy mentem oda,h NEM tudtam mire vállalkozok!!! és egyáltalán nem arról szól,amiről sokan tévesen gondolják sajnos :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!