Megbuktam, hátrányom van igy a tovább tanulásban?
Most 7. es vagyok, és 5. ben megbuktam, akkor váltak szüleim és nem tanultam, most már tanulok rendesen, csak egy hármasom lessz félévkor de azt is fel tudom helyezni 4 es re mondta a tanárom, de én amiatt aggódom, hogy mivel 5. ben megbuktam természetismeretből, ezért hátrányos vagyok a felvételinél? Mert hogyha a 8. ot befejezem és felvételizek egy másik iskolába, akkor megnézik a bizonyitványomat és megkérdezik hogy miért van itt kétszer beirva az 5. osztály, arra mit tudnék válaszolni?
UI: Elnézést a hibás nyelvtanért, csak angol a billenytűzet és nincsen rajta hosszú i.
Gimnáziumi felvételin főleg az felvételi eredménye számít és a 7. év végi (nem mindenhol) valamint a 8. félévi osztályzatok.
Az a kutyát sem érdekli, hogy mi volt ötödikben...
Hogy lehet valaki ennyire hülye hogy megbukjon?HA semmit de tényleg semmit nem tanulok csak órán figyelek akkor is meg van a kettes
Valahol(szakközép,gimi) számít az 5. is de kevés helyen
ha kérdezik akkor meg azt mondod hogy megbántad meg váltak a szüleid
de hogy nem szóltak neked hogy tanulni kéne?Ezen nem most kellene szomorkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!