Nyolc síkon tudok egyszerre gondolkodni. Ha feltesznek nekem nyolc kérdést, akkor azt egyszerre tudom megoldani. Van még ilyen ember a világon?
Én pedig meg tudok bocsátani az "ellenem vétkezőknek"
Na ezt csináld utánam, a nyolcsíkú gondolkodás aligha tesz boldogabbá :P
16:31-es vagyok. Tudtam, hogy mar olvastam egy ilyen kerdest, meg is kerestem...
Az addig oke, hogy te mennyire okos vagy, hogy 8 sikon tudsz gondolkodni, de az, hogy annyira kreativ es szegenyes szokincsu legyel, hogy majd' fel ev elteltevel szoszerint tedd fel a kerdeset, ugyanugy ismetelve magad, az mar inkabb arra utal, ohgy akarhany skon is gondolkodsz, tiz konyvnel tobbet nem vettel meg a kezedbe.
Termeszetesen, ha mind igaz, amit irsz, megemelem a kalapom, fejet hajtok nagysagod elott, de akkor hasznald is!!!
Szerintem lehetetlen. néztem, hogy ott a hatványozásnál eltelt 7 perc, annyi idő alatt még én is kiszámolom papíron vagy fejben, pedig nem vagyok nagy matekos.
A 8 kérdés egyszerre megoldása azért lehetetlen szerintem, mert egyszerre csak egyre tudsz válaszolni. A megfogalmazásod, hogy EGYSZERRE oldod meg, az azt jelenti, hogy egyiket sem végzed el előbb vagy utóbb. Tehát az első kérdésre adott válasz a többi hétre rossz válasz, így csak egyet oldottál meg =).
pl.:
1. Ki volt Curchill?
2. 20/6+20/6?
3. Hányat lép a veréb egy évben?
4. Hogy írjuk? Egyenes kanyarba vagy egyenes kanyarban?
5. Mit nevezünk affinitásnak?
6. Melyek a 31 napos hónapok?
7. Meddig érdemes főzni a tojást?
8. Mennyi a Tisza vízállása Paksnál?
Van beugratós kérdés is, de van normális kérdés is, különböző területekről. Az első kérdésre adott válasz, hogy brit miniszterelnök, nem jó a többi hétre. EGYSZERRE oldod meg, tehát, EGYSZERRE adsz választ. Ez lehet, hogy több dologra tudsz egyszerre figyelni, de az nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!