Diszkalkulia = Nincs földrajz, fizika, biológia érettségi?
Ne baromkodj...Én is diszkalkuliás vagyok, és ugyan nem kaptam felmentést matekból,de kaptam rá plusz időt. Orvosira járok és az elsős évfolyam élbolyában vagyok(még). Első féléves átlag:4,6
Úgy,hogy van fizika,kémia, statisztika is.
Módszer:Évközi dolgozatokban van számolás, de vizsgaidőszakban,szóban felelünk, ott pedig elég, ha leírod a képletet...
Ami kell az egyetemhez és az egész élethez:
Jó nagy segg(érts jól-ülni és tanulni) és rengeteg szorgalom. Sok olyan van itt, aki 460 meg a fene tudja még milyen magas pontokkal jutottak be.És ezek közül is vannak, akik megbuktak, vagy virgonckodtak a 2,3as átlagukkal.
Mint látod hiába fog valakinek jól agya és kis erőfeszítéssel nagyon jó eredményeket érhet el, ha a lustaság az eszességet felülírja.
De legyek ellenpéldának én:az a típus vagyok akinek 2x annyi energia kell mindenhez.
És? A szorgalom behozza az adottságok hátrányait,sőt olykor még le is győzi őket.
Fogadd meg,és ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!