Biológia érettségi egy év alatt?
Figyelt kérdés
Állatorvosira szeretnék jelentkezni - és ez most döntöttem el 11. év végén. Ha szorgalmasan tanulok, 1 év alatt sikerül megírni a középszintű biológia érettségit 90%+? (Lécci, ne írjátok azt, hogy emeltezzek, mert nem kötelező - kémiából fogok)2011. júl. 6. 14:17
1/7 anonim válasza:
Nekem 3 hónap alatt sikerült, neked is simán fog.
2/7 A kérdező kommentje:
És te naponta mennyit tanultál?
2011. júl. 6. 14:27
3/7 anonim válasza:
Fél-egy órát kb.
Előtte 4 évig a kezemben nem volt biosz könyv.
Mindennap megtanultam 5-10 oldalt, így is volt egy csomó időm átismételni a végén.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha én most nyáron átveszem az eddig tanultakat, és májusig járok előkészítőre, akkor sikerülni fog?
2011. júl. 6. 19:24
5/7 anonim válasza:
Igen, én a panemsulis biológia könyvből + a gimnáziumos mozaikos tankönyvekből tanultam.
6/7 A kérdező kommentje:
A tanárom nem érezte szükségét annak, hogy biológiakönyvet rendeljen. De nyárra meg tudom szerezni a mozaikosakat, és abból készülgetek :)
2011. júl. 7. 09:38
7/7 anonim válasza:
Simán menni fog!!!!
Nekem 90%-os lett. Én év elejétől folyamatosan dolgoztam ki a nagyobb témaköröket, és az írásbeli előtti napokban már csak át kellett ismételnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!