Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diszkalkulia = Nincs földrajz,...

Diszkalkulia = Nincs földrajz, fizika, biológia érettségi?

Figyelt kérdés
( A disz biztos... )
2010. dec. 4. 20:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
nekem is nehezen megy a számolás, hol lehet ilyen Diszkalkuliás titulust kérni ?
2010. dec. 4. 21:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Nevelési tanácsadáson.
2010. dec. 4. 21:08
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
köszi
2010. dec. 4. 21:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Én meg a válaszokat köszönöm!
2010. dec. 4. 21:16
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Gondolj a jövődre. Mit szeretnél magaddal így kezdeni? Oké, hogy leül melléd a tanár és elmagyarázza, és így fel tudsz készülni az ilyen érettségikre. De nyilván nem véletlenül akarsz pl fizikából, meg bioszból stb. emelt szinten érettségizni, ezekkel szeretnél továbbtanulni. Utána egyetemen a tanár már nem fog melléd leülni, hogy neked elmagyarázza, szóval ezt is kalkuláld (LOL:D) bele, hogy utána ott neked valószínűleg kampec.

Ha meg nem akarsz ezekkel továbbtanulni, akkor meg minek érettségizni belőle?

2010. dec. 4. 23:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Nyílván azért akarok érettségizni ezekből, mert TTK-ra akarok menni...
2010. dec. 8. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

Ha diszkalkuláis vagy, bajban leszel a fizikával pláne egyetemen, mert ott rengeteget kell számolni. Bioszon nem tudom, milyen a matek, de fizikán kőkemény.

Nézz utána, nem kizáró ok-e a diszkalkulia, ha fizikára jelentkezel.

Nem bántani akarlak, de látom barátnőmön, hogy milyen nehéz a fizika szak - pedig ő egy erős gimiben mind a négy évig iskolaelső volt (reálos osztályba járt).

2010. dec. 8. 20:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Mielött elmentem volna a diszkalkuliás vizsgálatra, utáltam a fizikát. És rá egy hétre már imádtam/imádom.
2010. dec. 8. 20:56
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Akkor most diszes vagy, vagy nem vagy diszes? Mert, aki a fizikát szereti, diszes nem nagyon lehet. :)Vannak olyanok, akik lassabban tanulnak, vannak akik gyorsabban. Nem lehet, hogy te csak az első halmazban vagy és amúgy nem is vagy diszes?
2010. dec. 8. 23:44
 20/22 A kérdező kommentje:

Azt mondták az vagyok.

De a fizikát megértem.

2010. dec. 9. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!