Környezetmérnöki hogyan kellene elkezdenem, mennyire nehéz(infó lentebb)?
Figyelt kérdés
Lemondtam a villamos ill gépészmérnökiről mert nagyon nehezen megy a matek fizika ezek meg erre épülnek. Egyébként valahogy sikerült le tennem egy elektrotechnikusit de nem igazàn értek hozzà plàne hogy nem szakmàmba dolgozom csak kis mértékben van köze az elektronikához. Viszont a cégnél van egy környezet mérnök aki műszakinterületen van rendes mérnök stb megbecsülés semmi fizikai meló mint nekem, és mégha ha nem is ért a műszaki dolgokhoz (pl a többi technikus elég jól ért a szakmához ) az ő szava a mérvadó. Szóval ezért jó lenne bele kezdeni akàr hovà is sodor az élet egy mérnöki bizonyìtvàny mindig jól jön kitartással sikerülhet nekem is. Az elektronikai buzonyìtvànnyal pláne ha fejlesztem magam azért jó esélyeim lehetnek még vidéken is. Viszont ehhez az érettségim javìtanom kell ki mit ajànl milyen tantárgyalnkezdjem?febr. 15. 20:01
1/1 A kérdező kommentje:
33 évesen akarom el kezdeni tudom hogy sok mindennel elkéstem de azért még nem vagyok annyira öreg lehetnek terveim pl a jogsit is most szeretném le tenni.
febr. 15. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!