24 évesen orvosi egyetem?
Sziasztok, jelenleg 21 éves vagyok, és építőiparban dolgozom, egész életemben a tanáraim noszogattak hogy legyek szorgalmasabb mert van eszem csak nem tanulok, nyílvàn sosem vettem komolyan, fontosabb volt az órai bohóckodás meg hülyéskedés, aztán középiskolát egy erős elektronikai suliba kezdtem aztán 2.ba sajnos elköltöztünk és az nekem elég nagy lelki trauma volt ezért romlottak ott is 3-4ről a jegyeim..
most így 21 évesen úgy érzem benőtt a fejem lágya és nagyon szeretnék tanulni, általánosba meg szakgimi első pár évében nagyon szerettem a biológiát, mindig is érdekel, és most úgy döntöttem a lehetetlennel párhuzamos valóságot megvalósítom..
Esti 2 éves érettségifelkészítőre megyek majd, és nyílván korrepetálótanár segítségével megpróbálom megcsinálni…
Az első kérdésem hogy 24 éves koromra végeznék, és későnek számít illetve az orvosi végén vagy a mesterképzésen már tudnék-e dolgozni valahol? Vagy lehet valami ösztöndíj formájában keresni akár csak pár tízezer forintot? :D
Illetve hogy mennyire lehetséges a leírtak alapján, 2 év intenzív rákészüléssel?
Előre is köszi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!