Kilehet hagyni a próbaéretségit? Mi történik ha kihagyom?
Figyelt kérdés
febr. 8. 00:37
11/12 anonim 

válasza:

Mi a francnak még ezzel is stresszelni a tanulókat? Nálunk nem volt és érdekes, mégis mindenkinek lazán meglett végül. A középszintű érettségi egy vicc, kb az utcáról beesve meg lehet írni. Mégis minden évben ezzel riogatják a tanárok a végzősöket, hogy hú érettségi, jajj mi lesz, mindenki megbukik aki nem készül rá napi 24 órát, stb.
12/12 anonim 

válasza:

A középszintű érettségit tényleg meg lehet írni az utcáról beesve. Én esti gimiben tettem le úgy, hogy kb 5 éve azelőtt nem tanultam. Minden négyes lett, a történelem ötös. Tervezek majd egy emeltet, ahhoz már nem elég csak a józan ész. A középszintűtől nem kell felni. Kérdező, menjél be a próbaérettségire. Don't fos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!