Mi kell most ahhoz hogy az ember börtönőr legyen, és milyen maga a munka, és a fizetés?
Figyelt kérdés
Egy ideje gondolkozok hogy lehet érdemes lenne megpróbálni majd börtönőrként elhelyezkedni, mert valamiért megfogott ez a gondolat még nem jártam utána belemenősebben, de mondom hátha van itt 1-2 embernek tapasztalata, vagy jelenleg is ezt a munkát végzi, és mesélne róla természetesen annyit amennyit lehet, és nem okoz semmi gondot.jan. 28. 20:46
1/3 anonim válasza:
Tele van a net toborzó videókkal... Egészségügyi alkalmasság és büntetlen előélet (a családtagoknak is) meg érettségi kell hozzá, a többi képzést megkapod a BV-től.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Igen köszi azóta utánajártam jobban, csak hirtelen indítattásból jött a kérdés mondom addig hátha ír pár ember tapasztalatot esetleg.
#2 Miért? Akikkel beszéltem elvétve azt mondták hogy fix hely, nem dolgozzák túl magukat, jó fizetést kapnak, van ruha pénz/bónusz/13. havi is azt hiszem, és ahol én élek nincsenek kifejezetten durva elítéltek, de ha mesélsz róla akár itt akár privátban megköszönöm
jan. 30. 07:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!