Fizikus-mérnöki szakról mit hallottatok? Elsősorban a BME-s képzés érdekel.
Figyelt kérdés
Ismertek valakit aki itt tanul? Mik a tapasztalatok? Mennyire nehéz? Inkább elméleti vagy gyakorlati a képzés? Milyen szintű angol nyelvtudás szükséges hozzá?jan. 28. 20:08
1/1 MBbpg válasza:
Hali!
Én ott tanulok, most végeztem a harmadik félévvel és egyelőre tetszik. A fizikusokhoz képest egy kicsit többet programozunk, és lesznek majd mérnöki tárgyaink választhatóan - szerintem ezekben gyakorlatiasabb. Persze van rengeteg mérésekkel, méréstechnikával kapcsolatos tárgyunk is, de az a fizikusoknál ugyanúgy jelen van.
Angolból szerintem egy B2 környéke elég lehet, bár ezt nem igazán tudom megítélni mert én C1-el érkeztem. Viszont a fizikás-matekos szakszavakat ígyis-úgyis meg kell tanulnod, még akkor is ha alapból magasabb szintű a nyelvtudásod.
Hogy mennyire nehéz... hát, nem egy büfészak, de a lelkedet se kell feláldoznod ahhoz hogy bent maradj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!