Meg tudom még változtatni valahogy a megjelölt egyetem szakát?
Figyelt kérdés
Már a dokumentumfeltöltés közben járok és most jöttem rá, hogy 3. szaknak amit jelöltem vizsgához kapcsolódik. A középiskolás tanárom javasolta azt, hogy ha nincs ötletünk, akkor 3.-nak olyan szakot jelöljünk, ami random, de mégis közel áll. Én voltam a hülye, hogy nem olvastam jobban utána, elismerem. Ezt még meg tudom változtatni, hogy egy olyan 3. szakom legyen, amihez nem kell vizsga, vagy marad ez a 3 szak? Azt tudom, hogy a sorrendet lehet változtatni, de azt, hogy más szak?tegnap 18:48
1/2 A kérdező kommentje:
Ha igen, akkor hogyan? Az oldal jobb felső részén van olyan, hogy Törlés az Üzenetek és Kilépés között. Ha arra nyomok az jó lehet?
tegnap 18:51
2/2 anonim válasza:
Február 15-ig lehet még bármit módosítani a jelentkezésen.
Ha jól rémlik, a szak melletti piros x-re nyomva lehet szakot törölni. Viszont ne felejtsd el, hogy Ügyfélkapun keresztül újra kell hitelesíteni, különben nem lesz érvényes a jelentkezésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!