Gépészmérnöki vagy járműmérnöki?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok végezni a középiskolában(technikum), viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik szakon szeretnék tovább tanulni. Nagyon érdekelnek az autók meg egyéb járművek és épp ezért merült fel bennem hogy megyek járműmérnökire. De valakitől azt halottam hogy sokkal jobban megéri gépészmérnökire menni mert utánna eltudok helyezkedni több területen is. Épp ezért szeretnék segítséget kérni hogy melyik lenne a legjobb(akkár személy tapasztalattal) valamint hogy mely egyetemeken érdemes tovább tanulni(ha lehet Magyarországon, de lehet külföldi is).tegnap 19:57
1/1 anonim válasza:
"De valakitől azt halottam hogy sokkal jobban megéri gépészmérnökire menni mert utánna eltudok helyezkedni több területen is."
Az én mérnök ismerőseim is ezt mondják.
"Nagyon érdekelnek az autók meg egyéb járművek"
Ez az érdeklődési kör gépészmérnöki szakra is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!