Mennyi idő kell az emelt matek éretségire felkészülni?
Nyilván nem ismerünk, így látatlanban nem olyan egyszerű ezt megmondani. Függ attól is, hogy milyen érzéked van az egyes témakörökhöz (persze ez szorgalommal a legtöbb helyen pótolható), de leginkább attól, hogy mennyire vagy képes önállóan is készülni.
Hozzám sokan úgy járnak, hogy szeptemberben kezdik a felkészülést heti 1 órában, viszont akkor nagyon sokat nekik kell melléjük tenni, tehát heti 2 órát alsóhangon önállóan is dolgoznak.
Ha májusban / nyáron kezded a felkészülést, akkor azért jóval kényelmesebb és bőven van idő az ismétlésre.
Szia! Én az ideire (május) készültem fel két év alatt, de magántanárral szerintem kevesebb idő is elég. Nekem nyilván így önállóan nehezebb volt mert egy csomó mindenre magamtól kellett rájönnöm bár a mateking + PhotoMath app sokat segítettek:) Mozaikos könyveket vedd meg 9.-12. illetve az analízises könyv + mf. Aztán rengeteg de még annál is több feladatot csinálj igazából ahonnan jól esik. Nekem meg voltak az ofis fgy-ek meg vettem pluszba mozaikosakat is de az is jó ha korábbi érettségiken gyakorolsz. Fenn vannak az Oktatas.hu-n, mindenképpen csináld meg a közepeket is! 78%-os lett az érettségim. (Írásbeli 85% csak a szóbelin nagyon lepontoztak, itt jött be a tanár hiánya, bizonyítások…🤮)
Sok sikert!!:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!