Mennyi idő kell az emelt matek éretségire felkészülni?
Figyelt kérdés
11.es vagyok nincs a sulimba matek fakt de szerétnék emelt matek éretségit tenni egy magán tanárral heti egy-két órában mennyi idő lenne felkészülni?jan. 5. 10:33
2/17 A kérdező kommentje:
4es,5ös vagyok
jan. 5. 10:48
3/17 anonim válasza:
De milyen a tudásszinted, mit tudsz, mit nem?
A jegy csak egy szám
4/17 A kérdező kommentje:
Egyenletek annyira nem mennek de a többi dolog megy
jan. 5. 11:03
5/17 A kérdező kommentje:
De azt is képes lennék megtanulni csak lusta voltam
jan. 5. 11:12
7/17 anonim válasza:
Őszintén, sok idő, de még időben vagy. Én nagyon erős matekos osztályban voltam (kötelező matekszakkör, versenyek, aztán fakt is).
12.-ben félévkor kezdtünk el igazán készülni (hetente 2 emelt érettségit kellett megírni mint házi). Így is csak 81% lett, ami nekem nagy csalódás volt, mert a próbákat 90% fölött írtam.
Az egyenletek eléggé az alapoknál van.
Viszont nem lehetetlne felkészülni, én korrepetáltam egyetem alatt gimist és ötöst kapott az emelt érettségire (60%-tól ötös).
Első lépésként nézz meg egy feladatsort. Aztán szedd össze magad és bogarászd ki mi nem megy.
8/17 anonim válasza:
Ha Stephen Hawking-hoz hasonló képességeid vannak, akkor nem sok.
Ha egy átlag ember vagy, akkor sok.
9/17 A kérdező kommentje:
Tehát ha májustól egész nyáron járok hetente magántanárhoz meg lehet csinálni?
jan. 5. 12:19
10/17 A kérdező kommentje:
Vagy melyik hónapba kezdjem?
jan. 5. 12:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!