Igazságügyi igazgatási hallgatók, vagy akik már végeztek ezzel a szakkal, ti merre mentetek/mentek tovább?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:05
A kérdező szavazást indított:
Osztatlan jogi kar
Másik alapszakon végeztem egyetemet
Szakmát tanultam
Külföld
Kriminalisztika
Elmentem dolgozni igig után Magyarországon
1 szavazat
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
tegnap 01:16
3/3 anonim válasza:
Osztatlan jogi kar nem létezik, max osztatlan JOGÁSZ képzés. A kar az ahol a jogi oktatás zajlik az egyetemen belül(de nem minden jogi jellegű szak egyenlő a jogász képzéssel, mert jogi szak az IGIG is, a jogi foszk is, és elvégzést követően mégsem leszel jogász). Tehát egy szak lehet osztatlan, de egy kar nem.
Amúgy jogi karra járok, és sok igig-es tovább ment mesterre(igig mester), vagy tovább mentek osztatlanra, vagy esetleg elmentek egy tök más alapképzésre. De pl sok helyen ahova jó bármilyen diploma, ott elfogadják ezt is(pl.: A katasztrófavédelem toboroz most. Feltétel egy bármilyen diploma, és mehetsz irodába).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!