Milyen sulit ajánlotok annak aki fogászati asszisztens szeretne lenni?
Figyelt kérdés
Sokat keresgéltem az interneten,de az egyetlen suli amit bedob az a Pannon Kincstár,de arról sajnos nagyon sok rosszat hallottam.Tudni kell hogy én heti 5 napot dolgozom, így jobb lenne egy online oktatás, es vidéki is vagyok,nem tudnék naponta feljárni Pestre suliba. Aki elvégezte mar ezt a szakmát,ő hol tanult? Nem szeretnék feleslegesen pénzt és időt kidobni egy rossz iskolára. Nézegettem az Efeb sulit is, viszont ott most nem indul ez a kepzés,csak állatorvosi asszisztens. Ez a szakma is érdekel egyebbként,csak nem tudom hogy azzal el tudnék e helyezkedni.A környéken több a fogorvos mint az állatorvos. Mit ajánlotok? 25/Ltegnapelőtt 12:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!