Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 100 pont 1 év munkatapaszalat...

100 pont 1 év munkatapaszalat után, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Először is leszögezem, nem vagyok egy csúcs szuper diák, ezért is nem vagyok tisztában az egésszel. Sajnos a középiskolát úgy vezetem el ahogy. Hülye voltam úgy Isten igazából, amiért így csináltam, de tegyük túl magunkat rajta.

Igazából végig az volt a probléma, hogy nem tudtam az irányt, miben szeretnék tovább menni, és biztos voltam benne, hogy nem is fogok, na viszont ledolgoztam egy évet és arra jutottam, hogy van ami érdekel.

Ez pedig a minőségügy, és a minőségbiztosítás. Ez úgy egybe foglal mindent, na én nagyon vaccilálok egy ideje azon, hogy műszaki menedzser legyek és ezt tanuljam, mert legközelebb ez áll hozzám. (tudom, hogy a mérnöki jobb, és hogy lehetek minőségügyi mérnök, de engem egy szélesebb tudás érdekelne, és nem csak egy dolog) itt gondolok a közgázra is.

Tudni kell, hogy bementem megírtam az érettségit, ahogy úgy éreztem megvan a kettes abbahagytam és leadtam a papírt. Évek alatt semmit nem tanultam, így nagyon felkéne hozni a tudásom, mint matekban mint fizikában. (beszélek a volt tanárommal) Nem vagyok hülye gyerek, bár az előző sorok mást mutatnak, de az eszem ezeken kívül a helyén van.

Viszont minél előbb szeretnék kezdeni az egyetemen, és nem lesz időm javítani a matekot. De nyelvizsgát is szeretnék lerakni. Szóval valószínű mégegy évet tolnom kell.

A kérdésem viszont annyi, hogy dolgoztam mint minőségbiztosítási technikus;minőségellenőr, és az egyetemre ahová beadnám a jelentkezésem az a dunnaujvárosi lenne, mert szerintem bent tudnék maradni, és mellette tudnék gyakornoki

melót végezni.

Na most náluk van olyan, hogy 1 év ledolgozta után adnak 100 pontot, ha szakmában dolgoztad, szerintetek megkapnám?

tegnap 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor jár a 100 pont, ha a képzéssel összefüggő munkahelyen dolgoztál. Ha nem olyan, akkor 50 pontot adnak. De azon az egyetemen még minimum ponthatár sem volt megállapítva, magyarán szinte bárkit felvesznek aki beesik oda.
tegnap 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Fogjuk rá összefüggő. Na ezt mégegyszer, mi az hogy nem volt? Felvin nekem kiírta mennyi volt, akkor?

Jelentkezek idén? Maximum elutasítják?

tegnap 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Add be a jelentkezést, és az igazolást is a munkatapasztalatodról. Aztán majd meglátod, nem tudom mennyi pontod van most, de tavaly is nagyon alacsony volt.
tegnap 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Ahogy láttam levelező nincsen állami ösztöndíjas sajnos.

Megszünt a munkaviszonyom, nem tudok igazolást kérni. A kilépő is megállja a helyét, vagy milyen papírt adjak be nekik?

Nincs sok pontom, ezért lenne szükségem erre még. Maximum még javítok rajta, és akkor jövő utáni évben kezdek, de azt nem akarnám.

ma 00:46
 5/5 A kérdező kommentje:

És tényleg olyan egyszerű és szar az oktatás mint ahogy beszélnek róla?

Hogy a két éves gépészmérnök, nem ért a matekhoz meg ilyen alap dolgok?

ma 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!