Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemi szakhoz kell...

Melyik egyetemi szakhoz kell a legkevesebb pont, és max 2-3 éves?

Figyelt kérdés
szept. 27. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

NJE-KVK mezőgazdasági mérnöki szakon 112 volt a ponthatár alapszak, nappali, államin

NJE-GAMF üzemmérnök-informatikus szakon 114 alapszak, levelező, államin

Kicsit durva ezeket látni amúgy...

Forrás: [link]

(Excel-t szedd le és tudsz szűrni)

szept. 27. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Kétéves egyetem nincs. Csak felsőoktatási szakképzés.
szept. 27. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Ne a minimumra törekedj, mert akkor teljesen felesleges egyetemre menni.
szept. 27. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Inkább egyetem, nem szak függő
szept. 28. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Ha a min.pontra hajtassz, akkor az egyetemet nem neked találták ki!
szept. 30. 06:35
 6/7 Paczalos István ***** válasza:
100%

Arra vigyázz, hogy azért jól megszórják a jónépet matekból és digitális technikából az 1. és a 2. szemeszterben. Volt kollégám lánya tanult ott, 430-an indultak, a 3. szemeszteren már nem voltak 30-an és a 7. félév végére az államvizsgára 12 fő maradt..

Szóval annyira nem büfé szak az NJE-GAMF.

Mint ex KVK-s csak annyit mondok, hogy nálunk anno 640 fő indult levelezőn, és írd és mondd: 2 fő ment államvizsgára a 7. szemeszter után. Az egyik én voltam, további 4-5 szemeszterben további 8-10 fő ment még államvizsgára.

Nem felejtem el, hogy anno a nagy előadóba alig fértünk be az 1. szemeszter alatt, a Matek 3-ra meg elég volt egy kisebb 15 pados terem, mert elfértünk mindannyian úgy, hogy egyedül ültünk a két személyes asztaloknál

szept. 30. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Fidesz politikus képzés.
okt. 1. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!