Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi kell ahhoz, hogy pszichológ...

Mi kell ahhoz, hogy pszichológus legyek?

Figyelt kérdés
Elsősorban azt szeretném leszögezni, hogy jelenleg egyetemista vagyok, viszont nem találom önmagam ebben így váltani szeretnék. Emelt fokú érettségit nem tettem mivel ide nem kellett és 18 évesen nem tudtam, hogy mit is szeretnék. Jelenleg a pszichológián gondolkodom de nem tudom lehetséges e emelt érettségi nélkül például az önköltséges. Illetve akinek ez a végzettsége ne tartsa magában az információkat! :)

tegnap 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem árt ha jó az angol mellett matekból és bioszból, mert ez egy félig reál szak...
ma 07:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne.
ma 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemen belül (vagy karon belül?) át lehet jelentkezni másik szakra, ennek nézz utána.
ma 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 nem lehet...

Nem pszichológiára jár.

ma 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!