Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Heti 40 órás munka mellett...

Heti 40 órás munka mellett lehet-e járni egyetemre?

Figyelt kérdés
Szerencsére elég rugalmas a munkám, heti 40 órára vagyok bejelentve, van valami szabály arra, hogy ilyenkor járhatok-e akár nappali tagozatos képzésre? Az órákon való részvétellel nem lenne probléma, inkább az érdekelne, hogy a munkáltatónak az orrára kell-e kötni, hogy én csinálok egy ilyen képzést?
dec. 18. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi akadálya, csak az órára járáson kívül a vizsgákat és az egyéb adminisztrációs dolgokat is meg kell valahogy oldani.
dec. 18. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy kell, hogy jut ilyen eszedbe? De hogy lehet egy munkaidő ennyire rugalmas? Az egyetem is megvan 30 óra.
dec. 18. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod birni. Több idöt töltesz otthon tanulással, mint az egyetemen.

Menj levelezöre.

dec. 18. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Max 1 év és ott hagyod. Akármennyire is rugalmas, abba szerintem nem törődnének bele, ha a munkába is vinnéd a tanulnivalókat. Te meg abba nem törődnél bele, ha csúsznál.
dec. 19. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy rugalmas? Én tutira nem bírnám. És azt is vedd figyelembe, hogy valamit enned is kell. Az is idő. Míg elmész a boltba, főzöl, mosol, takarítasz.
dec. 21. 00:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Arról meg ne is beszéljünk hogy idő kellene arra is hogy csak úgy legyünk
dec. 21. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csinálom levelezőn, egy számomra nehéz szakot. Nem vagyok jó matekos és sok rajta a matek. Nem könnyű, már csak az egész napos hétvégi konzultációk sem, amikor töményen leadnak sokszor egy féléves anyagot egyszere vagy 2-3 alkalommal...és a többi az én munkám, hogy értelmezzem a tanultakat.
dec. 21. 16:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Effektíve heti 2-3x napi 3 órába kerül elvégezni a munkám, bár az ingázás oda-vissza 1-1 óra a munkahelyre. Az egyetem is abban a városban lenne, mint a munkahelyem.
dec. 22. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Be lehet, én is megoldom, csak levelezőn. Nappali+főállás szerintem kizárt dolog. Én már azon vagyok, hogy a jelenlegi félig rugalmas munkámat hagyom itt, mert nem könnyű megoldani ezt sem, pedig magam írom a beosztásom. Valami még rugalmasabbra akarok váltani, mert elég nehéz a szak, és nagyon sokat tanulok.

Amúgy jogszabály nincs, ami kizárja a kettőt.

De nappalin több a zh, több a katalógus, stb. Nálunk levelezőn egy tárgy volt most katalógusos, meg volt 4 db zh-nk egész félévben. Nappalin viszont majdnem minden héten írtak zh-t.

Levelezőn nincs olyan szak, amit néztél?

dec. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!