Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van bármilyen akadálya annak,...

Van bármilyen akadálya annak, hogy 8 órás főállás mellett nappalin egyetemre is járjak?

Figyelt kérdés

30+ vagyok, sajnos annak idején nem tanultam tovább, megbántam, jövőre szeretnék jelentkezni. Van is egy egyetem a közelben, ahova pontszámilag se lenne gond majd bejutnom, de állami támogatottan csak nappali van (igen, GDE). A munkahelyemen reggel 7-16-ig vagyok. A GDE oldalán olvastam erről a digitális oktatásról, hogy

nem kell feltétlen személyesen megjelenni. Támogatásra nem számíthatok a munkáltatótól,nem érdekli, hogy mit csinálok, csak oldjam meg magam.

Mit gondoltok, megoldható?

/Tudom, hogy lenne majd fél év szakmai gyakorlat is, de ha odáig eljutnék, valahogy megoldanám/

Ha Bsc nem is, de egy foszk kezdetnek? Vagy mindenképp keressek olyat, ami levelezős?

júl. 28. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez így nem tud működni. De lehet van aki képes rá, én nem. Félállásban dolgozom nappali mellett, így működik, de így sem sok pihenőm van.
júl. 28. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Kezdd el, és majd kiderül.
júl. 28. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Ezt így biztos, hogy nem lehet csinálni. A nappali képzésre be kell járni, nem lehet online végig csinálni.
júl. 28. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az előadásokkal nem lenne probléma, azokra nem kötelező bejárni és fel szokták tenni az anyagokat, a gyakorlatokon viszont személyesen ott kell lenni (nálunk 3 hiányzás volt a megengedett, de ez lehet egyetemenként eltérő). Illetve nappalin vannak olyan tárgyak, ahol van zh évközben és nem mindegyik opcionális, esetleg lehet kötelező prezentáció is, annyi szabadságot meg nem tudsz kivenni. Az adott egyetemen tudsz érdeklődni, hátha rugalmasak és megoldható, de vannak kétségeim. Ha nem, akkor keress egy kicsit messzebb lévő egyetemet, ahol van állami támogatott levelező vagy gyűjtsd össze az árát az önköltségesnek.
júl. 28. 18:10
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
aug. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!