Mit tegyek, ha villamos alapismeretekből nem vagyok jó?
"az alapokat értem, de nagyon könnyen tudom keverni a dolgokat, most is 2,5 vagyok belőle"
Akkor, bocs, nem érted az alapokat.
"mondják hogy ehhez a szakmához inkább gyakorlat kell"
Azok hülyék voltak ehhez a szakmához. Természetesen nem kell elmélet egy 65-ös doboz begipszeléséhez.
3. Nagyon nem akartam felesleges infókat, de azért leírom, nekem nem gond ha picit személyes, tehát katonaiba jártam, jó a fizikumom, nem írnám le magam butának, stb, azt hittem jó lesz, mert jó pénz és hasznos szakma. Aztán rájöttem én rohadtul nem szeretem és a szabadidőm is kb. megszűnt (azóta persze jól beosztom edzés, pici jótékonykodás) és jónak tűnt a villamosság, mert a katonaiba is vettünk minimális műszaki dolgokat (a civil szakmám valami netkábelekkel foglalkozó valami lett volna, már elfelejtettem a nevét). Továbbá ez is jól keres és hasznos szakma is.
4. Valószínűleg igazad van, de például az év eleji szint felmérőm nekem lett a harmadik az osztályba (amit értek, de azt hogy így szopok azt nem). :D
Egyébként 1,2 köszi anyukámmal ezen gondolkodtunk!
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Én azt tudnám javasolni, hogy őrült sok példát csinálj, az egyszerűtől a bonyolultakig.
Amíg nem találsz egy jó sorvezető fazont (valljuk be, erre nagyon kicsi az esély, mert aki buta, az nem fog vezetni, aki meg nem, az meg azt hiszi, ha ő érti, akkor másnak és értenie kell), addig mondjuk jó megoldás a Dér-Radnai-Sós példatár, az nagyjából így épül fel, hogy az elején egyszerű, később meg cikisebb példák.
De mégegyszer! Ha úgy gondolod, hogy havi egy vagy heti kettő példa akár sikeres megoldása vezet valamire, akkor kacérkodj inkább a pék vagy a mezőőr pályával. Nem véletlenül írtam az "őrült sok" meghatározást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!