Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Külföldröl végezhető bármilyen...

Külföldröl végezhető bármilyen tanfolyam, nyelv vizsga felkészítő?

Figyelt kérdés

Szeratnék vmit tanulni. 38 éves vagyok, már régen érettségiztem. Akkor sajnos nem tanultam tovább, kiköltöztem a Uk- be.

Az angol kb C1 szinten megy. ( mindig németes voltam).Persze a munkambol kifolyólag itt is végeztem el egy ket tanfolyamot. Letettem az állampolgársági vizsgát is. De úgy érzem, hogy most időm is lenbe arra, hogy foglalkozzak vmi tanfolyammal de magyarul.Elsősorban a nyelv vizsga érdekelne, de mást is szívesen tanulnék ahová elég ha vizsgázni bemegyek, online tanulással. Létezik ilyen?

nov. 26. 01:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvvizsgára csak jelentkezni kell, kifizeted és elmész. Gondolom te nyelvtanfolyamra gondolsz. Nem értem, ha már c1-es a tudásod milyen nyelvtanfolyamot szeretnél magyarul. Esetleg más nyelvet? Vagy a tudásod rendberakni? Neked papír kell kimondottan vagy pedig csak szeretnél tanfolyamra járni és újat tanulni?
nov. 26. 06:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálsz UK-ben angol nyelvvizsgával? Az akkor lenne hasznos ha itthon akarod használni, mivel ott nem kérik.

Amúgy nálunk volt online tanfolyam koronavírus alatt, de a vizsgára személyesen kellett megjelenni.

nov. 26. 06:43
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Várj, szerintem én nem jól értem. 20 éve Angliában élsz, de még mindig csak "kb C1 szinten" tudsz angolul?
nov. 26. 07:15
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
#3 meglepne, ha azt mondanám, hogy sokan Angliában élnek ês nem beszélnek angolul?
nov. 26. 08:22
 5/7 A kérdező kommentje:

3as . Ezért írtam, hogy németes voltam 12 évig. 0 angollal jöttem ki.

Elbeszélgetek bárkivel angolul , félmeket nézek, konyveket olvasok, de úgy érzem, hogy letagadtam egy bizonyos szinten. A mindennapi élethez a tudásom elég, de kicsit többre vágyom.

Lehet rosszul fogalmaztam, de az egész vizsga felkeszítő dolog érdekelne. Nem a papír megszerzése a célom, hanem a tudás amit addig összekaparok.

Amugy más lehetőség is érdekel , a mostani munkám mellett lenne rá időm.

nov. 26. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok Le lettem nullázva, de én is Angliában élek, és tudom, hogy sokan nem beszélnek angolul. De most kapaszkodj meg és még most nyomd a piros x-et mielőtt tovább olvasod!

Sok angol sem tudná megütni a C1 szintet a nyelvtani elvárások miatt. Nyelvvizsgán nem csak dumálni kell

nov. 26. 22:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Én teljesen egyetértek veled utolsó!

Én pont ezért szeretnék tanulni, hogy ne ragadjak le a szintükön.

Szeretnék jobb munkát találni, ahoz meg kötelező a tökéletes angol tudás. Nyelvtanilag, mindenhogyan.

nov. 27. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!