Melyik egyetemi szakhoz nincs szükség erő matek tudásra?
Figyelt kérdés
Lehetőleg piacképes szak érdekelne.nov. 21. 22:14
11/19 anonim válasza:
Nekem édes mindegy hogy ki hiszi el és ki nem, de attól még így van :D Nem tudom miért hihetetlen hogy jogon nincs szükség matek tudásra, oda sok (ha nem a legtöbb) esetben éppen azok mennek, akik matekból gyengék. Így lettem én is jogász és bölcsész :D
12/19 anonim válasza:
#11 nem tudom hova jártál, de én szintén nem ezt tapasztaltam, hogy hülyék lennének matekból, sőt.
Akit 400+ ponttal vagy esetleg 465/70 ponttal felvesznek államira, annak matekból is jó érettségit kell írnia.
A vidéki jogi karokra lehet hogy nem, ahol 250-300 a ponthatár, de ott olyan is a színvonal.
13/19 anonim válasza:
Duplázás, 12-es? Na-Na-Na? Valami? Esetleg? Rémlik?
14/19 anonim válasza:
#13 te ismersz olyat, aki duplázással ért el 470 pontot?
Látszik hogy nem voltál jó matekból.
15/19 anonim válasza:
Aha, és ismersz ilyet, akinek ez sikerült?:)
Akinek két 85%-os emeltje van, annak a közepei is 90+osak, tehát 0 logika van abban amit mondasz
Lényeg hogy bele tudtál kötni valamibe
16/19 anonim válasza:
Két 85%-os magyarnak és törinek konkrétan nulla köze van a matematikához! Ha itt valaki belekötött valamibe, hát az te voltál.
17/19 anonim válasza:
#16 látszik hogy mennyire vagy képben. Ki beszélt itt emelt magyarról? A 95% nem azzal megy jogra.
Látom a szövegértés se megy. A matematikához nincs köze, de az iq-hoz van.
18/19 anonim válasza:
Megjegyzem jogon nekem több szaktársam emelt matek érettségivel jött, úgyhogy erről ennyit. Szerinted miért fogadják el azt is jogon?:)
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szétmajomkodtátok a kérdésem :)
nov. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!