Nokent milyen egyetemi szakot erdemes elvegezni?
Figyelt kérdés
Amire van is igeny, konnyen el lehet benne helyezkedni. Foketn human jellegu targyakban vagyok jo, matek, fizika, kemia, biologia, illetve nyelvek annyira nem fekszenek nekem.tegnapelőtt 16:13
1/4 anonim válasza:
Humánnal nem sok van. Tanári, esetleg jog. De joggal minimálbért keresel ha nem vagy valakinek a valakije, aki feljuttat egy jó pozícióra, ami éppen akkor fog megüresedni, mikor végzel (értsd, miattad rúgják ki az előzőt)
2/4 A kérdező kommentje:
Es ami nem himan ott mennyire nehez a matek, pl kozgazdasagtanos szakoknal. 3mas voltam gimiben
tegnap 15:07
3/4 anonim válasza:
Hát nem mindegy milyen gimiben voltál 3-as. Egy ország 100 legjobb gimijéből az egyikben vagy egy kisvárosiban. De amúgy analízis van meg kalkulus Szegeden. Tudni kell deriválni, integrálni. Ha nagyon akarod, egy kettest ki tudsz belőle hozni.
4/4 anonim válasza:
A közgázas matek nem nehéz, de van statisztika és analízis is, ott meg hullanak az emberek. Ha gyakorolsz, nem lehet gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!