Olyan embereket keresek akik egyetemi éveik alatt szereztek felmentést matematika tárgyból.Jelenleg negyedéves hallgató vagyok egészségügyi szakon, ahol valamiért van matek,és ez az egy tárgyam van vissza abszolválásig.Úgy érzem nem tudom megtanulni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van ilyenre lehetőség, a tanulmányi osztálynak már írtam, csak jó lenne valaki aki végigment hasonlón.nov. 10. 13:58
1/4 anonim válasza:
Mit vesztek matekon, egészen pontosan?
2/4 anonim válasza:
És mire mész azzal, ha valakinek volt ilyen már? Az esélyegyenlőség biztosítása intézményenként változó, tudnod kell, pontosan mire van lehetőség.
Nálunk például nem lehet felmentést adni olyan tárgyból, amit lefednek a kimeneteli követelmények. Így pl. teljesen rendben van, ha felmentenek testnevelésből, de pl. nem lehet felmenteni egy pszichológia szakost statisztikából, hiszen képesnek kell lennie diplomája alapján elemezni.
Ha pedig lehet is ilyet, ott mondják meg, milyen szakvélemény alapján van erre lehetőség.
3/4 anonim válasza:
Felnőtteknek az elte ilyenre szakosodott intézete ad ki igazolást egy vizsgálatot követően.
4/4 anonim válasza:
Esélytelen. Aki eljut eddig, leérettségizik matekból, nem diszkalkuliás, max nehezebben érti a matekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!