Mit tegyek most?(pályaválasztás)
Nemtudok dönteni, hogy hol tanuljak tovább.
Jelenleg egy egészségügyi iskolában vagyok, ez 6 éves képzés, utánna pedig 4éves szülésznői egyetemi képzésre szeretnék menni. DE!... nagyon sok dolog érdekel, és nemtudom eldönteni hova is húz a szívem igazából.. falun nőttem fel, és imádom a mezőgazdaságot, állattartást. Ebben is szívesen dolgoznék de csak egy dolog zavar, a pénz. Nemtudom hogy az állattenyésztésből, mezőgazdaságból meg e tudok élni itthon rendesen.
Az egészségügyet ha tovább vinném egyetemre, egészem jól keresnék, azzal nem lenne baj de engem nem csak a pénz érdekel hanem az is hogy szeretem e amit csinálok és élvezem e...
Szeretnék szülésznő lenni, szerintem egy csodálatos hivatás, és persze érdekel is.
De az állatok mellett nőttem fel és azt is nagyon imádom.
Elgondolkoztam azon is hogy esetleg otthon mellék munkaként állatokat tartani, de az egyáltalán nem menne, az állatokkal sokat kell dolgozni, foglalkozni, nem lenne rájuk időm, és elhanyagolni nem szeretném őket!! Nem tudok dönteni.. mit tegyek, segítsetek kérlek!
(Lehetőleg normális válaszokat várok)
Lehetne azt esetleg, hogy elmész szülésznőnek, ha tetszeik akkor szuper. Kicsit megszeded magad, mellette esetleg valami agrár levelező egyetem. Ha idővel úgy döntenél még lenne lehetőséged állatot tartani és kezdő tőke is.
Az a baj, hogy ha veszel pl tehenet, marhát vagy bármit, azt meg kell venni, el kell látni, ez mind pénz. Bevétel majd csak utána lesz és abból tudsz visszaforgatni. Ezt gondolom tudod te is jól. Pucér fenékkel ezt nem tudod megtenni, kell pénz amit bele tudsz rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!