Túl késő lenne talán? 21 éves vagyok és eddig iskolába jártam szereztem egy szakmát az érettségi útáni időszakban. Nem voltam egy olyan nagyon jó tanuló, de rossz se, jövőre újraérettségizni tervezek. Angolból szeretnék egy jó emeltet tenni majd.
Figyelt kérdés
nov. 4. 16:22
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm hogy megfogalmaztál egy jó magyarhoz illő választ.
Nem gondolom magam „lustának”, mert nagyon sokat dolgoztam már életem során sok helyen mert engem nem kényeszettek el a szüleim és szerettem volna magamnak kialakítani egy kisebb életet és függetlenséget.
Döntésképtelennek meg igazad van kicsit az vagyok, ebbe a világba nem nagyon találom a helyem és nem is kapok olyan segítséget amivel az ilyen helyzetekben előre tudom hozni magam. És a hasonlófajta magyar emberektől kezdtem el ezt érezni pár éve és azóta nehéz kimászni a gödörből, de… igyekeztem és igyekszem amit tudok, nem vagyok Isten hogy tudjak mindent és mindenhez értsek.
nov. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!