Túl késő lenne talán? 21 éves vagyok és eddig iskolába jártam szereztem egy szakmát az érettségi útáni időszakban. Nem voltam egy olyan nagyon jó tanuló, de rossz se, jövőre újraérettségizni tervezek. Angolból szeretnék egy jó emeltet tenni majd.
Későbbre felesleges alapozni, mert lehet hogy változik a rendszer stb, mégsem kell már az adott szakokra. Konkrét cél nélkül szerintem felesleges.
De ha ragaszkodsz hozzá akkor meg nem értem a kérdést
Soha nem késő, bármikor lehet bármiből érettsègizni
Nyelvtanulásnak, nyelvvizsgának mindig van értelme és haszna.
A meglévő gyenge érettségiddel és a semmire sem irányuló agyalással (milyen továbbtanulás, milyen emelt szintű vizsgákkal, mikor .... stb) nincs értelme és nincs esélye az egyetemnek.
Nem a korod miatt, hanem a bizonytalanságod miatt.
Nem vagy még kész ember (senki sem az), de ha csak diákmunkát szeretnél, arra kellene valami tanulói jogviszony (minél hosszabb tanulmányi idő?!) ...
hát enyhén szólva még felnőtt ember sem vagy. Ennek oka pedig nem kiégés, hanem lustaság és döntésképtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!