Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Túl késő lenne talán? 21...

Túl késő lenne talán? 21 éves vagyok és eddig iskolába jártam szereztem egy szakmát az érettségi útáni időszakban. Nem voltam egy olyan nagyon jó tanuló, de rossz se, jövőre újraérettségizni tervezek. Angolból szeretnék egy jó emeltet tenni majd.

Figyelt kérdés

nov. 4. 16:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezekben úgymond biztos vagyok, de a továbbiakban már kevésbé. Szeretnék is egyetemre járni, de néha úgy érzem mégse. És nem tudom ezt hová tenni egyszerűen..
nov. 4. 16:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt egy nagyon jó diákmunkám ahová visszavárnának ha újra lenne tanulói jogviszonyom, de sokat dolgoztam és lehet úgymond emiatt kiégés veszélye fenyeget jelenleg.
nov. 4. 16:26
 3/11 A kérdező kommentje:
És ezeket most nem tudom hová tenni mert sokminden hiányzik de van ami nem és szeretnék már lassan egy kicsit önállósodni, segíteni a szüleimnek ilyen olyan dolgokba, de nem érzem azt hogy még egy kész ember lennék aki boldogulna az életbe. Szerintetek ez mennyire "normális"? :(
nov. 4. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nincs vele konkrét célod akkor nincs értelme pénzt pazarolni rá
nov. 4. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Mármint az érettségire
nov. 4. 16:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges. De a későbbiekben még jól jöhet és akkor nem kéne máskor megcsinálni.
nov. 4. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Mi az hogy jól jöhet? Mire kellhet ha nincs vele konkrét célod?
nov. 4. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Későbbre felesleges alapozni, mert lehet hogy változik a rendszer stb, mégsem kell már az adott szakokra. Konkrét cél nélkül szerintem felesleges.

De ha ragaszkodsz hozzá akkor meg nem értem a kérdést

Soha nem késő, bármikor lehet bármiből érettsègizni

nov. 4. 17:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy ragaszkodom. De egy nyelvvizsga ha olyan jól sikerülne akkor azért annak hasznát venném. Bár persze ilyenkor csinálhatok külön csak nyelvvizsgát azon is gondolkozom. De inkább az egyetem téma ami kérdésesebb mert az ami több időt vesz el.
nov. 4. 17:31
 10/11 SZTANN ***** válasza:
100%

Nyelvtanulásnak, nyelvvizsgának mindig van értelme és haszna.

A meglévő gyenge érettségiddel és a semmire sem irányuló agyalással (milyen továbbtanulás, milyen emelt szintű vizsgákkal, mikor .... stb) nincs értelme és nincs esélye az egyetemnek.

Nem a korod miatt, hanem a bizonytalanságod miatt.

Nem vagy még kész ember (senki sem az), de ha csak diákmunkát szeretnél, arra kellene valami tanulói jogviszony (minél hosszabb tanulmányi idő?!) ...

hát enyhén szólva még felnőtt ember sem vagy. Ennek oka pedig nem kiégés, hanem lustaság és döntésképtelenség.

nov. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!