Szerintetek megéri elvégezni a skandinavisztika szakot? El lehet vele helyezkedni?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam már, hogy milyen irányba menjek tovább, de még most sem tudom pontosan, minden szakról hallok jót és rosszat is, nehéz dönteni. Most 11.es vagyok, biosz-kémia faktos, de nem tudom ez az ami nekem való-e, a bioszt imádom, vagy orvosira, vagy biomedical szakra mennék vele tovabb, viszont a kemiat, fizikat nagyon utalom, es mindig annyit szenvedek vele. Skandinavisztikara, mint opcio, azert gondoltam mert imádok nyelveket tanulni, a kedvencem a svéd, nagyon szeretek Svédországról, svéd kultúráról olvasni,es nem mellesleg szerintem az egyetem sem olyam vészesen nehéz. Csak errőp mindig azt olvastam hogy nem lehet vele elhelyezkedni..Alapvetoen nem is Magyarorszag erdekelne, mert Svedorszag a cel,de nem tudom hogy ebből mennyire lehet megelni.Van akinek van tapasztalata ezzel? (Aki esetleg skandinavisztikan vegzett, vagy biomedical szakon, azzal mennyire lehet elhelyezkedni)tegnap 11:14
1/1 A kérdező kommentje:
Ja es szeretnek kulfoldon egyetemet kezdeni. Tehat orvosira eleg csekely az esely, Max biomed. Vagy skamdinavisztika jonne ossze😅
tegnap 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!