Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire rövidül le a jogász...

Mennyire rövidül le a jogász képzés, igazságügyi igazgatási alapképzés után?

Figyelt kérdés
2 évet olvastam itt, hogy annyival rövidül a jogász képzés... Nem tudom ez mennyire igaz... Valaki alátudja ezt támasztani, hogy tényleg így van-e?

nov. 1. 23:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
12%

#19 igen, nagyon jó ötlet adóssággal indítani a felnőtt életét. Lehet hogy kamatmentes, de akkor is számold ki mennyi390 ezer ft/10 vagy több félév...

Azért jogászként az elég nyögvenyelősen tudja majd visszafizetni, amikor a kezdőbér a minimum körül van.

nov. 3. 09:09
 22/29 anonim ***** válasza:
63%
21 ha végigolvastad volna a válaszom, akkor pontosan kiszámoltam mennyi. És ezt 20 év alatt kell visszafizetni, nem a diplomaosztó utáni napon. Ha havi 10-20 ezret sem tud félretenni, akkor ott lehet pénzgazdálkodási problémák állnak a háttérben inkább.
nov. 3. 09:12
 23/29 anonim ***** válasza:
6%
#22 lehet, de akkor is vissza kell fizetni, ami mindig fájni fog, jogászként 20 év után sem valószìnű hogy milliókat fog keresni.
nov. 3. 09:36
 24/29 anonim ***** válasza:
De 10-20 ezret csak félre tud tenni havonta, ha mindenképpen jogász akar lenni 🥺 egyébként meg ha van valahova ismeretsége, akkor simán kereshet milliókat. Én is tudok olyanról, aki önköltségesen végezte az Eltét, az anyja közjegyző volt, az apja meg polgármester és őt is benyomták valami hasonló helyre, hiába éppenhogy meglett minden félévben minden tárgya. Csak a papírt kell megszerezni, rajtad áll, hogy mit tudsz magaddal kezdeni utána.
nov. 3. 09:45
 25/29 anonim ***** válasza:
24, nem kell ehhez komoly kapcsolat, napi 2-3 adásvételivel vagy cégalapítással is lehet milla körül keresni havonta.
nov. 3. 09:46
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak a cégalapításhoz komoly tőke kell első körben, megbízható, tanult munkavállalók és nyilván nekik egy olyan fizetés, amivel a cégedben tartod őket. Minden második ember azt hiszi, hogyha céget alapít, milliomos lesz. De ezek 10-ből 7 esetben nem érik meg a cégük 3. évfordulóját sem.
nov. 3. 09:51
 27/29 anonim ***** válasza:
31%
27 te reagálsz ez tök nagy fszságot. Nem lesz mindenkiből ügyvéd, hiába azzal a motivációval kezdi a jogi egyetemet mindenki hogy ügyvéd vagy bíró lesz. 1000-ből 1-nek sikerül.
nov. 3. 10:13
 28/29 anonim ***** válasza:
46%
28, legjobb védekezés a támadás... Nulla szövegértéssel válaszolsz jó nagy hülyeséget, majd olyant adsz a számba, amit nem mondtam. Idézd már, hol írtam, hogy mindenki ügyvéd vagy bíró lesz? (amúgy nem, nem ezerből egy lesz az, hanem jóval több)
nov. 3. 10:17
 29/29 anonim ***** válasza:
28%
29 hú basszus több energiát szív le belőlem, hogy veled veszekedek, mint amennyit hozzám ad. Legyél boldog az igazságérzeteddel 🤣🤣🤣
nov. 3. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!