A Személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatási
alapképzést vagy az Igazságügyi igazgatási
alapképzést tudnom jobban hasznosítani?
Figyelt kérdés
Sajnos tudom, hogy egyik sem a legpiacképesebb szak, de az érettségi eredményeim és az érdeklődési köreim alapján csak ezek maradtak a tarsolyban, hogy csak egy papírom legyen. Melyik szakkal lehet könnyebben találni munkahelyet és milyen helyeken tudnak alkalmazni az állami szférákat leszámítva? A munkaügyi alapképzéssel eltudok menni, ha nem is HResnek, de mondjuk HR coordinatornak?
Amugy a személyügyi igazgatási szak tökéletesen arra való hogy valaki HR es legyen. Az igivel az a baj hogy birosagra jó ügyintézőnek ami lassuk be nem a legjobb,de 3 év alatt jogasz diplomát lehet vele szerezni ha tovább tanulnál.
2022. jan. 5. 12:38
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom az igazságügyivel hol lehet elhelyezkedni, ami nem államiszerv, mert ugye a NAVhoz is tökéletes lenne, meg oda ahova te írtad. De ezen kívül nem tudom. :)
2022. jan. 5. 14:12
3/8 anonim válasza:
Melyik egyetemre jelentkeznél? Nekem a miskolci egyetemmel vannak tapasztalataim
2022. jan. 5. 14:38
4/8 A kérdező kommentje:
Az ELTE-n és a Győri egyetemen gondolkodom. Levelezőn szeretném csinálni, de az ELTE-től tartok, hogy nagyon kemény. :)
2022. jan. 6. 07:10
5/8 Pirobarbie válasza:
Szia!
Közigazgatásban dolgozom 9 éve.
Most jutottam el odáig,hogy egyetemre jelentkezzek. Én is ezt a szakot néztem ki, szintén az ELTE-re szeretném beadni én is. Az én főnököm Jegyző, szerinte ez a szak nagyon jó, sok helyre jó és hiány van az ilyen szakemberekből. :)
2023. jan. 12. 17:40
6/8 anonim válasza:
Sziasztok, én is oda jelentkezem idén bár levelezőre, de mindenkinek sok sikert :))
Én az ELTE jogász szakról jövök és azt kell mondanom hogy ha tartasz az Eltétől hogy nem kell! Én nagyon szerettem oda járni, csak a Róma nem ment, de egyébként azt kell mondanom hogy amennyire tartottam tőle annyira megszerettem ! :))
És ha jogász szakon ilyenek.. remélem itt is jó fejek lesznek:D
2023. jan. 25. 21:26
7/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Szerintetek el lehet a személyügyivel HR-esként helyezkedni? Vagy milyen mesterképzésre lehet menni utána? Köszi a válaszokat!
2023. jan. 26. 12:11
8/8 Zsmarcsi71 válasza:
Üdvözlet mindenkinek Miskolci Egyetem személyugyi munkaügyi és soc. Ig. Szakra vettek fel levelező re. Nem tudom hogy mit válasszak specializáció aki. Ha valaki tudna segíteni tapasztalat alapján hogy melyik szak mitől "könnyebb" vagy nehezebb örömmel venném az infókat. Köszönöm, ha segít valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!