Orvos vagy gyógyszerész?

Figyelt kérdés
Melyik képzés éri meg jobban 2024-ben? Te melyiket választanád?

okt. 30. 14:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
18%
Azt nem én írtam, én csak a 8, 14, 16, 18 vagyok.
okt. 31. 22:03
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

(vicces amúgy, hogy ha bármilyen, közhiedelmektől eltérő véleményt fogalmazok meg, jönnek az npc-k, hogy nem is vagyok igazi orvos)

Kérdező, már páran leírtuk, hogy mi mit tennénk, de azok mi vagyunk. Lehet, hogy neked teljesen más igényeid vannak, mint nekünk. Szóval most, hogy kivetítettük egymásra az összes pályaválasztással kapcsolatos megbánásunkat, halljunk egy kicsit rólad. Te ki vagy, honnan jöttél, mit tartasz fontosnak és mit szeretnél elérni az életben?

nov. 1. 00:15
 23/26 A kérdező kommentje:
gimnazista vagyok, és ilyen irányba szeretnék továbbmenni. igazából orvos szeretnék lenni nagyon régóta, de pont a már itt is említett érveket hallottam több helyen, ezért voltam kíváncsi, hogy itt milyen véleményeket kapok. :)
nov. 1. 01:16
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 gondolod át, szerintem egyértelműen gyógyszerész. Az orvos mellett nincs érvem ha a két szakma közül kell választani.
nov. 1. 08:44
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

A testvérem gyógyszerész akart lenni, de végül az utolsó pillanatban meggondoltak magát. Az indokai:

- rájött, hogy ő nem szeretne se gyárban, se gyógyszertárban dolgozni, emberekkel szeretne foglalkozni

- Educatio kiállításon kB le akarták beszélni róla az ott lévő tanulók. A lényeg a mobdbaivalójuknak az volt, hogy a gyógyszerészetben nagy dinasztiák vannak, ha nem Richter a neved eláshatod magad, a tanárok is másképp állnak hozzád, és munkaerőpiacon is protekcióval megy minden ebben a szakmában, ha nincs senkid aki gyógyszerész akkor a legalja, legszarabb munkák fognak neked maradni.

Nem tudom ebből mennyi igaz, de sokat elmond, hogy ezt így előadták egy 18 éves érdeklődő lánynak, hogy kb meneküljön.

nov. 1. 14:30
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 kb semennyi nem igaz belőle.
nov. 1. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!